shen valentin
Tag Archive

Featured, Intimitet, Psikologji

3 February, 2016

5 Ide si te surprizoni partnerin tuaj per Shen Valentin

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Dita e Shen Valentinit eshte celebrimi I dashurise, I te bukures dhe...

Read more

Featured, Psikologji

11 February, 2014

5 Ide Kreative per nje Shen Valentin Perfekt

Nje nga faktet qe dime rreth jetes eshte se ajo merr kuptim vetem kur ka Dashuri, sidomos kur ajo eshte me “D” te madhe. Shen...

Read more

Featured, Psikologji

6 February, 2013

Ide dhuratash per Shen Valentin

Po afron data 14 Shkurt dhe ju akoma se keni gjetur dhuraten per partnerin? Per Shen Valentin nuk ka edhe shume rendesi vlera...

Read more