qerpike te gjate
Tag Archive

Bukuria, Featured, Fytyra

19 November, 2013

Si te keni qerpike me te gjate dhe voluminoz

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Cfare ju ben pershtypje tek nje person qe takoni per here te pare?...

Read more

Bukuria, Fytyra

21 November, 2012

A rriten qerpiket dhe a dalin qerpike te rinj?

Qerpiket jane jo vetem shume te bukur per pamjen e jashtme por mbi te gjitha kane funksion mbrojtes per syte. Jane nje pjese...

Read more