Stil dhe Jetese
 
 

Posts Tagged ‘kafshe shtepiake’

  • Si ndikon mbajtja e nje qeni ne shendetin tuaj

    Si ndikon mbajtja e nje qeni ne shendetin tuaj

    Jo vetem qe jane te dashur dhe te adhurueshem, por eshte vertetuar qe mbajtja e nje qeni ndikon pozitivisht ne shendetin tuaj. Ja 5-menyrat si ndikon: 1. Ulin riskun per semundje kardiovaskulare Armiqte e semundjeve te zemres jane kripa dhe alkoli, ndersa miqte jane kafshet shtepiake vecanerisht qente. Studime ne Universitetin Queens ne Belfast kane vertetuar qe njerezit qe mbajne… Lexo me shume...