festa e shen valentinit
Tag Archive

Featured, Psikologji

11 February, 2014

5 Ide Kreative per nje Shen Valentin Perfekt

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nje nga faktet qe dime rreth jetes eshte se ajo merr kuptim vetem kur ka...

Read more

Featured, Psikologji

1 February, 2013

Shen Valentini. Histori dhe legjenda

Shen Valentini ose festa e Shen Valentinit eshte simbol i celebrimit te dashurise dhe afeksionit. Shume vende , perfshire dhe...

Read more