Shtatzenia
Category

Shendeti, Shtatzenia

3 December, 2012

13 Ndryshime te trupit qe ndodhin gjate shtatzenise

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ndryshimet hormonale, fizike dhe psikologjike jane normale gjate...

Read more

Keshilla, Shendeti, Shtatzenia

4 September, 2012

Si te ushqeheni per nje shtatzeni te shendetshme

Per nje shtatzeni te shendetshme dhe pa problem ka shume rendesi menyra e te ushqyerit. Grate shatzena duhet te konsumojne...

Read more

Keshilla, Shendeti, Shtatzenia

19 August, 2012

Periudha me e mire per te ngelur shatzene

Cila eshte periudha me e pershtashme per te ngelur shtazene? Sipas studimeve ne Gynecological Endocrinology, ne SHBA, u vertetua...

Read more