Semundje dhe Kura
Category

Semundje dhe Kura, Shendeti

26 December, 2012

Gripi dhe rrufa luftohen edhe me…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gripi dhe rrufa jane shume te zakonshme gjate stines se dimrit. Ne shume...

Read more

Psikologji, Semundje dhe Kura, Shendeti

7 November, 2012

Cfare eshte fobia dhe cilat jane fobite me te zakonshme

Fjala “fobi” e ka origjininen nga greqishtja, phobos qe do te thote frike. Fobia eshte nje gjendje psikologjike, nje lloj...

Read more

Bukuria, Fytyra, Semundje dhe Kura, Shendeti, Trupi

15 October, 2012

Deti i Vdekur dhe benefitet e tij

Deti i Vdekur ose Deti i Kripur, ne fakt eshte nje liqen qe ndodhet midis Jordanise dhe Izraelit por per shkak te sasise se madhe...

Read more

Semundje dhe Kura, Shendeti

28 September, 2012

Cfare eshte Sindroma Pre Menstruale (PMS)

Sindroma Pre Menstruale PMS ose PMT (premenstrual tension), eshte nje teresi simptomash emocionale dhe fizike te lidhura me...

Read more

Bukuria, Floket, Semundje dhe Kura, Shendeti

26 September, 2012

Renia e flokeve ne stinen e vjeshtes

Renia e flokeve eshte nje problem shqetesues si per femrat dhe per meshkujt. Por sot do te fokusohemi tek renia e flokeve ne...

Read more

Semundje dhe Kura, Shendeti

10 September, 2012

Benefitet e ujerave termale

Uji eshte nje burim jete per te gjithe ne, por sot do te flasim per benefitet e ujerave termale. Shume prej jush e dine qe ujerat...

Read more