Psikologji
Category

Featured, Psikologji

22 March, 2017

Bukuria dhe karriera, nje binom suksesi

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); “Nje pamje e kuruar ndihmon ne karriere, por me kusht qe te mos jete e...

Read more

Featured, Femra, Mode, Psikologji

17 January, 2017

Doni te jeni nje “Parissiene Girl”? Ja se si…

Vitet e fundit, femrat franceze jane konsideruar si imazhi I femrave chic, seksi, elegante madje edhe me te lumtura krahasuar me...

Read more

Featured, Intimitet, Psikologji

3 February, 2016

5 Ide si te surprizoni partnerin tuaj per Shen Valentin

Dita e Shen Valentinit eshte celebrimi I dashurise, I te bukures dhe romanticitetit. Per ciftet e sapo krijuara eshte me e...

Read more

Featured, Psikologji

11 February, 2014

5 Ide Kreative per nje Shen Valentin Perfekt

Nje nga faktet qe dime rreth jetes eshte se ajo merr kuptim vetem kur ka Dashuri, sidomos kur ajo eshte me “D” te madhe. Shen...

Read more

Psikologji

7 March, 2013

Te gjithe me humor te mire..Erdhi Pranvera

Duket e pabesueshme se si koha dhe temepraturat ndikojne ne humorin dhe gjendjen emocionale te personave. Per me shume tani duhet...

Read more

Dieta, Mbajtja e Trupit ne Forme, Psikologji

25 February, 2013

“Uria emocionale” Cfare eshte dhe si ta ndalojme?

Ju ka ndodhur shpesh qe te hani jo sepse jeni te uritur, por sepse jeni ne ankth, jeni te stresuar, te nervozuar? Jam shume e...

Read more

Featured, Psikologji

6 February, 2013

Ide dhuratash per Shen Valentin

Po afron data 14 Shkurt dhe ju akoma se keni gjetur dhuraten per partnerin? Per Shen Valentin nuk ka edhe shume rendesi vlera...

Read more

Featured, Psikologji

1 February, 2013

Shen Valentini. Histori dhe legjenda

Shen Valentini ose festa e Shen Valentinit eshte simbol i celebrimit te dashurise dhe afeksionit. Shume vende , perfshire dhe...

Read more