Joga
Category

Fitness, Joga

24 January, 2013

Pozicione Yoga per nje forme te mire fizike dhe mendore

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Yoga si nje forme meditimi dhe aktiviteti fizik njekohesisht, ju ndihmon ne...

Read more

Fitness, Joga, Keshilla, Shendeti

14 August, 2012

Cfare eshte Yoga dhe si funksionon

Yoga eshte nje forme meditimi dhe aktiviteti fizik, qe ju ndihmon ne rritjen e elasticitetit te trupit, permiresimit te...

Read more