Featured
Category

Featured, Psikologji

6 February, 2013

Ide dhuratash per Shen Valentin

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Po afron data 14 Shkurt dhe ju akoma se keni gjetur dhuraten per partnerin?...

Read more

Featured, Psikologji

1 February, 2013

Shen Valentini. Histori dhe legjenda

Shen Valentini ose festa e Shen Valentinit eshte simbol i celebrimit te dashurise dhe afeksionit. Shume vende , perfshire dhe...

Read more

Featured, Femra, Meshkuj, Mode

26 October, 2012

Ide dhe kostume per Halloween

Halloween po afron dhe ju nuk keni gjetur akoma kostumin? Nuk ka dhe shume kohe por mos u shqetesoni ka gjithmone nje zgjidhje....

Read more