Humbje Peshe
Category

Dieta, Featured, Humbje Peshe

1 May, 2013

Humbisni 5-7 kg ne jave me “Dieten e supes”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Eshte bere si shprehje qe te gjithe e perdorin “neser filloj dieten”....

Read more

Dieta, Humbje Peshe

6 January, 2013

Dieta per tu rikthyer ne forme pas festave

Dieta pas festave eshte e domosdoshme per tu rikthyer ne forme e te humbni ato kg qe keni shtuar. Kjo per shkak te ushqimeve...

Read more

Dieta, Humbje Peshe, Keshilla, Shendeti

16 June, 2012

Dieta Atkins

Jeni lodhur duke provuar dieta te ndryshme, por pa rezultat? Provoni dieten Atkins, nje nga dietat me popullore dhe qe ka dhene...

Read more