April, 2013
Archive

Meshkuj, Mode

18 April, 2013

Tendencat per Meshkuj Pranvere-Vere 2013

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tendencat kete sezon jane pak a shume njelloj si per femrat dhe per...

Read more

Bukuria, Fytyra

2 April, 2013

Makeup Pranvere-Vere 2013 Trendet e fundit

Si cdo sezon bota e modes vjen me propozime te reja ne veshje, kepuce, aksesore por edhe ne makeup. Ndjekes apo jo i tendencave...

Read more