March, 2013
Archive

Femra, Mode

18 March, 2013

Tendencat Pranvere-Vere 2013

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Edhe pse duket sikur dimri nuk po iken, pranvera tashme eshte shume afer...

Read more

Psikologji

7 March, 2013

Te gjithe me humor te mire..Erdhi Pranvera

Duket e pabesueshme se si koha dhe temepraturat ndikojne ne humorin dhe gjendjen emocionale te personave. Per me shume tani duhet...

Read more