February, 2013
Archive

Dieta, Mbajtja e Trupit ne Forme, Psikologji

25 February, 2013

“Uria emocionale” Cfare eshte dhe si ta ndalojme?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ju ka ndodhur shpesh qe te hani jo sepse jeni te uritur, por sepse jeni ne...

Read more

Featured, Psikologji

6 February, 2013

Ide dhuratash per Shen Valentin

Po afron data 14 Shkurt dhe ju akoma se keni gjetur dhuraten per partnerin? Per Shen Valentin nuk ka edhe shume rendesi vlera...

Read more

Featured, Psikologji

1 February, 2013

Shen Valentini. Histori dhe legjenda

Shen Valentini ose festa e Shen Valentinit eshte simbol i celebrimit te dashurise dhe afeksionit. Shume vende , perfshire dhe...

Read more