December, 2012
Archive

Semundje dhe Kura, Shendeti

26 December, 2012

Gripi dhe rrufa luftohen edhe me…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gripi dhe rrufa jane shume te zakonshme gjate stines se dimrit. Ne shume...

Read more

Bukuria, Fytyra

7 December, 2012

Si te hiqni pikat e zeza e te keni nje...

Te gjithe e dini besoj se cfare jane pikat e zeza ne fytyre dhe sa te bezdisshme e jo estetike duken. Vecanerisht lekurat e...

Read more

Shendeti, Shtatzenia

3 December, 2012

13 Ndryshime te trupit qe ndodhin gjate shtatzenise

Ndryshimet hormonale, fizike dhe psikologjike jane normale gjate shtatzenise. Po ju permendim disa nga ndryshimet me te zakoshme...

Read more