September, 2012
Archive

Semundje dhe Kura, Shendeti

28 September, 2012

Cfare eshte Sindroma Pre Menstruale (PMS)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sindroma Pre Menstruale PMS ose PMT (premenstrual tension), eshte nje...

Read more

Bukuria, Floket, Semundje dhe Kura, Shendeti

26 September, 2012

Renia e flokeve ne stinen e vjeshtes

Renia e flokeve eshte nje problem shqetesues si per femrat dhe per meshkujt. Por sot do te fokusohemi tek renia e flokeve ne...

Read more

Femra, Mode

25 September, 2012

Tendence Vjeshte 2012, Kapelet dhe Aksesoret e Flokeve

Duke gjykuar nga koleksionet e stilisteve te njohur mund te permendim nje Tendence te Vjeshte 2012, kapelet dhe aksesoret e...

Read more

Bukuria, Fytyra, Trupi

22 September, 2012

Pergatisni lekuren per sezonin e vjeshtes

Lekuren duhet ta trajtoni vazhdimisht me produkte te pershtashme dhe ti kushtoni rendesi edhe ndryshimit te stineve. Vjeshta vjen...

Read more

Keshilla, Psikologji, Shendeti

20 September, 2012

Duhani. Si dhe perse fillohet?

Duhani bashke me alkolin dhe drogen eshte nje nga problemet me shqetesuese per shqiptaret dhe jo vetem. Tashme edhe femijet e...

Read more

Bukuria, Fytyra, Keshilla, Shendeti

18 September, 2012

Botoks, Pyetje dhe Pergjigje

Botoks eshte trajtimi me i perhapur ne fushen e estetikes per trajtimin e rrudhave. Por akoma ekzistojne persona qe kane frike...

Read more

Bukuria, Fytyra

13 September, 2012

Make-Up Vjeshte 2012

  Make-up ne Vjeshte 2012 eshte fokusuar me shume tek syte, me ngjyre natyrale te fytyres dhe me buze ngjyre “nude” ose...

Read more

Femra, Mode

11 September, 2012

Trendi i cantave per Vjeshte-Dimer 2012-2013

Trendi i cantave ne pergjithesi per sezonin e ftohte te vjeshtes e te dimrit konsiderohen gjithmone cantat e thjeshta, praktike...

Read more